![]() |
Re: Весенние работы в саду
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Обрабатывал хорусом до цветения Самбурский ранний и Киивский Красень. Листва хорошая. Завязи много, уже размером в вишню. Там, где не дотянулся, (выше 4-5-и метров) отдельные веточки захватил монилиоз. Когда иду по дороге к своему участку - на соседних участках абрикосы геть посохли.
Высадил в открытый грунт рассаду лука-порея, хорошо взошла спаржевая фасоль, прижился батат из черенков под бутылками. Со вторника буду размещать в саду рассаду помидор и тыкв. |
Я свої Самбурського раннього та Красеня (другий рік як посаджені) обробляла (страж+актара) правда в період розпускання бутонів (раніше не вдалося дістатися в сад), - листя гарне, плодів нема(((( Але принаймі, зовнішньо дерева мають вигляд хороший!
|
А чего плодов нет? Не опылился?
---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:38 ---------- Цитата:
|
Мабуть((( Наступного року намагатимусь вчасно обробити )
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Тельдор+Свитч теперь пора обрабатывать. Абрикоски начинают гнить. А от монилии надо было обрабатывать в срок, теперь поздно.
|
Цитата:
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:55 ---------- Цитата:
|
в связи с тотальным отсутствием пчел в окрестностях :(, вообще мало что завязалось.. на абрикосе вроде пара штук было :( я ж не заради ягод, а чтобы вообще не потерять растения...
|
А что садите для их привлечения?я до посева фацелии-горчицы тоже думала,что в округе пчел нет.Теперь стаями жужжат в тех частях постоянно.
|
У меня золотистая смородина во время цветения привлекает пчел со всей округи. Мощный гул стоит. Очень надеюсь, что и моим вишням опыление достается))))
|
Для абрикос пчел не нужно привлекать, большинство из них -самоопыляющиеся .
|
Самозапильні - тобто одне дерево саме себе запилює? Якщо так, то мій не з таких - цвіту було повно (перший рік цвів), а зав'язі жодної. Тільки дрини знову повиганяв у небо. Їх вже можна різати чи зачекати літа?
|
Таня, так в Львівській та інших обл. Західної України цієї весни були сильні заморозки, які , скоріш всього, і винні в тому, що немає зав"язі. Тим більше перший рік цвів--мій Монастирський теж минулого року вперше цвів, а зав"язі не було, всі сили пішли на ріст і вкорінення. Цього року вже є плоди для скуштувати. А гілочки зразу, поки м"якенькі, прищипуй, щоб деревце не тратило сили на їх ріст.
|
Про заморозки я знаю, та якраз під час цвітіння мого абрикоса їх і не було, я так раділа з цього приводу (нечасто таке буває), думала, що хоч щось зав'яжеться. Але взагалі мало зав'язі на плодових цього сезону. І бджіл не видно було. Зате шкідників аж кишить, ходжу збираю, душу, бризкаю...
|
Цитата:
|
| Текущее время: 14:58. Часовой пояс GMT +3. |