![]() |
Re: Птицы в наших садах
Цитата:
|
Чорні дрізди у нас кожної зими зимують. А цієї і дрізди горобинники http://i.piccy.info/i9/885b3fe898fa9...nik_04_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-03-20-14...40x212-r/i.gif
залишились. Я їм навішала в кущах бузку калини і здір на гілляку нанизала. Калину пробували, а здір не догадуються довбати. А тільки що до балкону прилетіли пара шпаків. Разлякали моїх горобців та почали здір на гвіздку нанизанній їсти. |
Почему-то у меня вторую зиму никто калину не съедает...Раньше к весне ягод не оставалось, а сейчас никому они не интересны. Пойду, пока мерзлые, сама поклюю...
|
Цитата:
|
Які гарні дубоноси!!!!!!!!!
А наша годівничка спорожніла(((( Тільки горобці і синички, часом гаїчка. Більше ніхто не прилітає(((( До речі, сьогодні, Всесвітній день горобця. Чи то вже вчора, правильніше сказати |
Цитата:
Дякую, язичнику, за такі корисніі поради!:good: |
Цитата:
|
Цитата:
Шкоди від них за тридцять років ще не бачила. В моєму саду більше шкоди від дятлів, не менше, ніж від шпаків. |
А яка шкода від шпаків? А то мені шпаківню запропонували подарувати... я вже і погодилась.
|
Та шпаківня то таке, а от зграї на черешнях, та винограді , яб їх :evil:
За кілька годин черешні на величезному дереві не залишається , тільки сік по листах просто тече, теж саме з виноградом. |
Цитата:
В мене шпаки вже другий день пасуться на здорі. Так, є шкода від них, але і користі не менше. Вони і грачі своїх дітей вигодовують хрущами. |
Так мені і синичник запропонували. Але синичник боюсь брати, так як читала, що синичок треба регулярно взимку підгодовувати, бо можуть загинути з голоду, якщо три дні не погодувати. А я поки не постійно живу біля саду. Взимку можу в Київ на тиждень поїхати або ще куди. А вони загинуть. Шкода.
А от черешні в мене не має. Тільки вишні. І винограду не має. Тільки дикий. |
Цитата:
|
Я б взяла і той, і той:D
Синички будуть тільки діток виводити весною та влітку. Потім вони кудись пропадають -учать свою малечу самим шукати поживу. А взимку вони летять шукати хлібних місць, де їх підгодовують. Це не обов"зково у тебе, хтось же з сусідів їх теж підгодовує. |
Цитата:
---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:57 ---------- Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Вистачає двох бутильків на тиждень. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Викторина на тему: кто найдет больше птиц: http://i.piccy.info/i9/ac00f246f1f98...64/001_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-03-21-16...40x180-r/i.gif
|
14:D Кого там только нету!
|
Наша годівничка прикріплена до віконної решітки - живемо на першому поверсі багатоквартирного будинку в типовому міському мікрорайоні. Птахів підгодовуємо років шість. Такого "аншлагу", як останні два тижні, не було жодного року. Крім синиць та горобців, які постійно у нас столуються, цієї зими додалися чижики, щиглики, зеленушки і навіть дубоніс. Годуємо соняшниковим насінням, гарбузовим, подрібненим в блендері, для синиць - сало. Зробити фото не вдається, бо як тільки підходжу до вікна, вся компанія дружно злітає.
|
Цитата:
|
Ми з сином сподівалися що ото похолодало і птахи повернуться. Але їх нема чомусь. Повно горобців та синичок лиш. Аж не віриться, що не так давно було море різних.
Я доречі на свій сором тільки цього року дізналася про таке як синичник. Шпаківню не хочу, бо в нас і без шпаківні ні шовковиці, ні черешень, ні вишень ранніх нема. А то синичок хочу. |
Цитата:
|
В мене в саду висить шпаківня вже 4 роки. Пакості не замітила, а почитайте в гуглі скільки шкідників вони з'їдають під час вигодовування пташенят, і ті шпаки такі смішні як тільки починають виходити з шпаківні, а які співи на весь сад! Вони встигають вивести дітей ще до того як є ягоди. Потім по другому колу в мене жили минулого року якісь дрібні пташки. Цього року хочу повісити ще одну шпаківню. Взагалі так люблю як в саду гніздяться різні пташки, навіть весною не дозволяю чоловікові різати дрова, щоб не шумів і не лякав).
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:42 ---------- Цитата:
---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:48 ---------- Цитата:
|
| Текущее время: 18:03. Часовой пояс GMT +3. |