![]() |
Re: Прошла любовь...Развод неизбежен?
Ох, не воспринимайте все на полном серьезе:wink:
|
Цитата:
Так менї вже Слава Богу ї чоловїку-вопрос решен!!:D,а деваха,подрузя моя..30 рокїв!!замїж треба,бо дитинку треба,але ж вїд кого,вїд отого непонятно шо??:shock:2 вищих освїти,забезпечена по саме не можу,в мїру симпатична,здорова молода дївуля ї така засада..:pardon:Коротше печаль!:D |
Цитата:
|
Тема пошла в таком веселом русле.....в теме появились мужчины, это хорошо.А вот ответьте мне, а почему это мужчины считают, что когда тебе больше 25, в постель нужно ну если не с первого свидания, так со второго обязательно.
|
Лично я так не считаю (если вопрос ко мне). Сначала должна возникнуть та самая, "незримая натянутая нить", а потом уже всё остальное, как приложение... Просто "физиология" - это скучно, грустно и даже не прилично.
|
Цитата:
И 2 жениха есть на выданье, между 40 и 50, прям сама бы ела.:D Где бы им тех 30-летних приличных невест найти - вопрос. Iris_ka, ну не знаю... а чего ждать? В смысле - что изменится, если секс случится не на первом свидании, а на 10-м? |
Ну, если, как тут Жорж сказал "незримая натянутая нить" появилась через полчаса знакомства, то не вижу причины откладывать удовольствие:wink: А вдруг она оборвется через час:pardon:Но это вообще не имеет никакого отношения к браку, любви и разводу.
|
Цитата:
Типа, правильная подсечка и вываживание рыбы после поклевки! :wink: |
Как угодно. В данном случае я старался ответить серьёзно.
Когда «прорастает» душевная близость, всё остальное наполняется «красками». Впрочем, кто был готов меня понять, тот понял… :pardon: |
Цитата:
---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:58 ---------- Кошка.Ш, невест направляю всех искать на виставках рукоделия! А еще я точно знаю,что они (ну музчинки) любят когда им с нами легко и весело!:wink:И именно это их больше "цепляет" чем тупо постелька.:pardon::wink: |
Цитата:
Здається мені що ті, в кого все впорядку взагалі не переймаються роздумами щодо крою штанів а просто поводяться відкрито і знаходять того хто в такому ж пошуку, не залежно від крою штанців і манікюру, під мішкуватими светрами теж можна прихувати доволі широкі плечі тощо :twisted: А принцеси гламурних сторінок (навіть якщо вони дівахи з двома вищими освітами) які тільки мріють про 50 відтінків того самого а насправді внутрішньо бояться і тремтять "коли якийсь маніяк наблизиться ближче ніж на 5 метрів" мусять розібратися з собою спочатку. Це ноша рівноправного світу, за це довго боролися і дістали, втративши за це ж головний жіночий козир: тут тепер головне правило - відносини і секс потрібен всім (обом однаково), це не обйєкт для торгу і не засіб керування потенційним партнером. Ну й звичайно - шлюб це не кайданки, діти - не камінь на шию. |
Цитата:
Що таке головний жіночий козир? :oops: |
Цитата:
а подруга не смотря на то,что родители обеспечили,работает переводчицей,убирает какухи за 100 кг алабаем,убирает,готовит,вишивает,рисует и просто хочет замуж и ребенка не от "Дрища",а от нормального мужика (без наманикюренних пальчиков и без разговоров про шарфики)..как-то так! ---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:04 ---------- Цитата:
|
Быть можно дельным человеком и думать о красе ногтей (С) :)
Кстати вообще не понимаю, что Вы так ополчились на мужской маникюр, приятно же, когда тебя гладкой рукой трогают, а не царапают заусенцами и не хватают пальцами с ногтями в черной каемке. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Боюсь, що таки ви мене не зрозуміли. Для гламура я трохи застарий, крім того постійно обертаюсь серед великої кількості людей, для яких питання "понтів" щодо одягу, манікюру, крутих тачок тощо взагалі не існує, як для жінок так і для чоловіків. Якби я був неправий, то навколо б взагалі не було пар, дітей і взагалі всі б сиділи по своїх норках. Ну кому яке діло для того що ти одягаєш, яка в тебе зачіска чи поліровані нігті тощо (і з ким ти спиш також).
Якби ваша подруга хотіла б знайти людиноподібного партнера - вона в перш за все пішла геть від батьків і організувала хоч найменше власне помешкання, склавши б його під свої смаки і потреби. Для початку треба стати самостійною в повному розумінні, навчитися робити що хочеш і коли хочеш на своєму полі. Зрештою якщо хочеш сексу то його треба шукати і брати коли знайдеш, інакше його просто не буде - це правило дійсно для всіх. Було б добре якби забула б накінець алабаєві стайні і пішла б відповідно до смаку на заняття танцями, баскетбол/волейбол, в велику фітнесстудію - хоче чоловіка після армії - так повно їх зараз, просто чудових хлопців - най сходить провідати в шпиталь чи займеться волонтерством тощо і діло піде. Всі можливості є, просто треба вийти з мушлі і зняти корону, забути дурість і про то, що жінка з дитиною не здатна знайти нового чоловіка, зовсім навпаки. Набагато більше зло схапити людину яка може й не сильно пасує, притягти в помешкання до батьків і далі пояснювати який він має бути щасливий що його підібрали тому мусить чистити псячі стайні і робити "всю типово чоловічу роботу", і ще не дай Боже заробляти менше жінки. А то інакше "мене нудить", "болить голова", "ти падлюка, я на тебе дивитись не можу"... |
В минулому році у нашій кам'янецькій групі помістили фото якогось начальничка..На задньому плані засвітились якісь 2 хлопчини-один із новомодною зачіскою, інший -у рожевих штанцях. Зрозуміло, що всю увагу дописувачів вони перетягли на себе, коментарі без огиди та жаху читати було неможливо. Редакція знайшла тих хлопців. Один із них 2 роки був добровольцем в АТО, інший своїми наманікюреними пальцями за роки війни перерізав 5 т яблук, насушив та передав на фронт. Так можливо досить оцінювати людей по зовнішньому вигляду? М'яко кажучи, це смішно.
Пи.Си. кілька десятків років моїм еталоном чоловічої краси були саме такі "дрищі"- бліді худенькі чоловіки із витонченими рисами, довгими тоненькими пальчиками, у піджачках, краватках..Тендітні, пещені та доглянуті. Потім прийшло розуміння того, що пофіг (ну ось АБСОЛЮТНО повфіг) ЯК людина вдягається, як виглядає, головне, щоб гарною душевно була. Я не вважаю, що зі мною щось не так. У всіх людей різні смаки..Комусь подобаються такі, комусь інші. Про смаки не судять. Пи.Си.2. А у вашої красуні є реальні шанси залишитись старою дівою, якщо вона не наведе у себе в голові порядок і не змінить відношення до людей. Вміння готувати, прибирати за алабаями, вишивати-це ніщо, якщо людина всередині гнила. |
Світланочко, плюсую 1000 разів!
|
Ну не знаю.... зачем делать какие-то скоропалительные выводы на основании какого-то пустого женского трёпа...... :shock: :%)
Ну было время, ну сидели ожидали чего-то, ну чесали языки, ну да.... язык без костей! А выводы откуда такие? :shock: Гнилой - не гнилой..... :shock: За шо??????? |
Це вже не просто треп...Це вже ідеологія.
|
Вас послушать,то девонька дура с гнилим нутром,только потому,что хочет видеть в мужчине мужественность,а не напомаженное,патлатое в розових штанишках непонятно что??!Оригинально..
|
Цитата:
У Олеси Ивановны?! :D Так она уже давно все вопросы порешала! :pardon: :no: :pardon: ---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:36 ---------- Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Лена, подобные вопросы с такой идеологией будут возникать все время по жизни. Просто нужно относится к другим так, как хочешь, что бы относились к тебе. Думаю, что у этой девушки тоже не идеальные ноги или талия, и прическа не в чьем то вкусе, или юбку-брюки она носит не такие, как другим нравиться, то подобные ей будут так же оценивать, только уже ее . А не ее внутренний мир и ее образованность с воспитанием.
|
Не можна оцінювати людей лише за одним зовнішнім виглядом. Крапка.
Цитата:
Не закликаю вискакувати заміж за першого зустрічного, але відношення до чоловіків однозначно потрібно змінювати. Нє, ну реально...В якій ізоляції живе дівчина і ДЕ вона ходить, якщо на своїй дорозі зустрічає ЛИШЕ "напомаженное,патлатое в розових штанишках непонятно". Ну хай ширше відкриє очі!!! Особисто я зустрічаю куди не йшла б різних чоловіків-на любий смак. І гламурні хлопчики серед них-це така рідкість-1 на 100. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Текущее время: 03:33. Часовой пояс GMT +3. |