![]() |
Будівля насосної станції
Доброго дня, шановні. Не можу знайти, чи потрібні якісь дозволи, документація та ін. на будівлю водокачки (вода забиратимися з Дніпра) у садовому товаристві? Хтось зіштовхувавсяз цим? Буду вдячний за конкретику
|
Re: Будівля насосної станції
Всім дякую, питання вирішене
|
Цитата:
Буду поступово викладати всі кроки які я повинен подолати. 1. Починати треба з проекту насосної станції, що для узгодження подається у регіональне управління водних ресурсів фахівцеві вашого района (комплект: пояснювальна записка; будівля; електрична частина; водяна/поливна частина). зараз я роблю цей проект далі буде |
Проэкт где-то заказываете или сами все осилите? Кто консультирует в таком случае?
|
Цитата:
проте проект повинний бути офіційним, його робить той хто має відповідну ліцензію, та візірує ГІП (головний інженер проекту), теоретично цей ГІП за все відповідає (електрика, будівлі, гідро-фактори та ін.). Зараз вийшов на одного ГІПа, працюю з ним. Далі буде |
Цитата:
У зв'язку з чим я зваяв наступне клопотання: В.О. голові ХХХХХХ районної державної адміністрації Запорізької області П.І.Б. СТ "ExpertProjects" Юридична адреса: АААА ЗАЯВА Прошу дати дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки площею 0,003 га із земель водного фонду на території УУУУУ сільської ради Запорізької області (додаток 1), для будівництва насосної станції з метою використання води для поливу ділянок садового товариства "ExpertProjects", для подальшої передачі в оренду. "____" ____________ 2014 р. Голова правління СТ "ExpertProjects" ExpertProjects __________ (підпис) На днях відвезу його. |
Вітаю, шановні. так слалося, що спостерігаю повний звєздєць з цією будівлєю. зокрема, на оту заяву прийшла відповідь: "У відповідності із земельним кодексом стаття ННН...бла-бла-бла...та відповідно до конституції стаття ННН...бла-бла-бла..."
взагалі купа словесного сміття, що вбила мене останньою фразою: "...ця земля не наша. звертайтеся у Запорізьку обласну раду. Якщо ви так не вважаєтє, маєте право звернутися до суду". занавес. я у роздумах... |
Попытайтесь пойти по типу "прецедентного права". Зачем начинать с нуля? Ведь есть куча рабочих примеров. По берегам Днепра масса СТ, которые имеют свою насосную на берегу и качают воду для полива. Узнайте у них как это сделано.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
І хто доведе, що її не було. Водокачка була змонтована, але попереднє керівництво її не зареєструвало належним чином (або зареєструвало, але документи втрачені). Ви зробили капітальний ремонт або реставрацію, і хочете поновити документи. Для цього є попередні документи, які збереглися
|
Цитата:
п.с. може є хто на форумі з Запоріжжя, у кого (або у знайомого знайомого брата кума) у СТ є легальна насосна, збудована після 2010 року? А то я б підїхав би побалакав :D |
Не знаю легально или нет,то это или не то, в соседнем кооперативе ( на следующей улице) подача тех. воды осуществляется через насос, они не зависимы от насосной которая подает воду на дачи остальных СТ, они сами по себе, включают воду раньше, выключают позже. Находимся мы в Вильногрушевке.
|
Цитата:
И не подскажете, как называется то СТ? |
Я не знаю подробностей(((
Название этого СТ тоже не знаю, буду на даче уточню и напишу. |
Мне кажется, что узаконенных насосных нет вовсе, менталитет, знаете ли... Каждый кооператив ставит себе насосы, тянет систему, и чувствует себя нормально... У кого нет выхода на берег, берет транзитом у прибрежных... Мой кооператив возле села, там тоже своя насосная, построенная вскладчину, без оформления...
Наверное, проблема в том числе и законодательная, как может существовать садовый кооператив/общество, село без тех.воды? |
Цитата:
|
Почему я и говорю о законах... А так, повод для коррупции в прокуратуре и прочих... Моему кооперативу более 30 лет и вода есть с самого начала и до сих пор никого не заинтересовало, как попадает вода в жд цистерну-накопитель и буяють сады. А если бы обязательным пунктом регистрации садовых обществ являлась "регистрация воды", глядишь, и темы этой не было. Таковы реалии...
А если по сути, я была уверена, что прибрежная зона относится к району, а не к области. Пару лет назад озаботилась арендой берега, в районе сказали: во-первых, тендер, во-вторых: нет инструкций и правил, на тот момент все менялось... Спрошу у соседей, если что - отпишусь |
Цитата:
Тільки но здав його в ремонт. Поживемо-побачимо |
| Текущее время: 02:43. Часовой пояс GMT +3. |