![]() |
Теревені 2026
Щось в мене форум геть як погано завантажується!
|
Re: Теревені 2026
В мене ОК.
|
В мене програма захисник пише, що форум не має захисту:sad:
|
Так, з макбука геть туго працює.Також пише, що сайт не захищений.
|
Цитата:
|
Re: Встала весна, чорну землю Сонну розбудила....
А Люцерн від пані далеко?:oops:
|
Дві з половини години машиною. Якщо треба - можу приїхати (гарний город і качка по пекінськи там дуже смачна у тайському ресторані):roll:
А хто в Люцерні? |
Я буду у квітні після 16...Але спочатку заїду до Туріха...втретє, потім га Рейнський водоспад, теж втретє....:%)
|
Я з 14,4 на десять днів в Україні... треба документи зробити...
А як надовго пан приїздить? (може підемо в іншу тему?) |
у пана тур по Європам. Треба голову провітрювати час від часу. Цього разу хочу подивитися Констанц та о. Майнау. Кажуть , що там ну геть як гарно!
|
чемерники маю два різних. як визначусь куди саджати - ще два/три сорти придбаю.
леонтоподіуми - це дуууже на поціновувача - вони геть ніякі троліуси всюди ростуть і можна милуватися (ми знову не в тій темі теревенькаємо) |
Хочу аби форум існував й надалі :Bravo:
|
Цитата:
|
Дуже сподіваюся, що на хостінг форуму вдасться зібрати кошти, бо втратити такий пласт досвіду і інформації по меншій мірі нерозумно…
Можливо, на майбутнє варто створити постійнодіючу тему продажу рослин та навколо рослинної тематики, кошти від якої будуть спрямовуватися саме на оплату хостінгу? |
Уже неделю пытаюсь перевести на карту ELLY 5363542093394378 денежку. но все время получаю ответ,что сервер не поддерживается. В чем дело?
|
Днів 10 назад переказ відправився без проблем…
|
В мене теж пішло без проблем через приват24 днів 10 тому.
|
Приват без проблем пропустив платіж. Єдине, Еллі не написала, як вказувати призначення платежу, то я поставила "подарунок". Для мене садиба ком юей - то безцінна енциклопедія не тільки знань, а також досвіду проб і помилок. Дуже хочу, аби ще довгі роки можна було зайти на наш форум
|
Усім доброго дня.
Велике прохання кликати на рекламу , що видає вгорі та внизу сторінки гугла. Таким чином ми показуємо, що форум живий. |
По всім питанням щодо форума звертайтесь, будь ласка, до мене. :oops:
По всім іншим, стосоано вирощування, захисту, підживлення і т.п., все як і раніше. |
я сьогодні пішла купувати дзвоник Loddon Anna і випадково:oops: купила СКУМПІЮ :D
це все, що я можу розповісти про планування... |
а скумпія не померзне в Альпах, нє?:wink:
|
я з дитинства скумпію пам'ятаю. в Сумах росла - і все гаразд було. а Суми з -35/-38 тиждень - це не -20 три ночі.
в Альпах день довший, аніж у Сумах. і значно тепліше на сонці. тутешні -5 і Сумські -5 - то різна температура. в мене дві магноліі ростуть. та й купила я Young Ledi - а вона витриваліша, чим з пурпуровим листям в нас в Сумах в парках скумпія росте. біла шовковиця і скумпія - мое дитинство... шовковиця завелика, а Young Ledi вище трьох метрів не росте... |
у Сумах нема температурних провокацій, як в Альпах:no: :pardon:
в них тама місцева флора уся геть із скумпій, нє?:oops: Скумпія росте в підліску листяних, рідше мішаних лісів, на сухих, кам'янистих схилах, вапнякових відкладеннях. У вас тама саме такі умови, нє? |
та йой...
виглядає так, ніби у Сумах вапнякові схили... схил в мене є, каміння - хоч мур будуй, вода ніколи не затримується (бо в грунті 50% каміння). вапняку добавила, попелу насипала. це ж не природна форма - сорт. виросте, бо в неї вибору немає:smile: |
хотів написати "подивимось" але не впевнений , шо пані там довічно....:no::pardon:
|
ну колись все гигне...
подивимось - ні так ні. буде щось інше. а планувати на довгий час я не хочу - те, що напланувала, я досягла. і що? і всьо.. почала знову життя. |
А хтось їздив до Лютежа на виставку півоній, що заявлена на 13 та 14 червня?
Або до Львова та Франківська, нє?:oops: |
Виставка півоній , що проходила у селі Лютеж неподалік Києва.
https://www.facebook.com/groups/1451...61aOBrHFAsUCh# |
|
| Текущее время: 06:01. Часовой пояс GMT +3. |