Цитата:
Сообщение от kat-leo
Варя, дырочка не должна оставаться.... схемы кому попало не раздают, как-то мне показалось несколько замороченной вся процедура регистрации... на Darievna наверняка где-то и твой случай так же подробно рассмотрен, поищи.
|
Я вкорочені ряди в"яжу тільки без дірочок, мені не сподобалось
обертання непров"язуваної петлі, я останню петлю в скороченому ряду пров"язую, але в наступному ряду цю петлю пров"язую разом із нижньою (із попереднього скороченому ряду) петлею. Тут тільки треба коригувати, щоб із лиця виглядало охайно. Я до цього способу привчилася, коли в техніці ЕНТРЕЛАК трикутники не закривала, а залишала відкриті петлі. Зверніть увагу на низ та пройми безрукавок.

Дарієвна - дуже поважала цей форум, але принципово не заходжу туди с початку війни

- захищає свої
особисті розробки від хапуг. Пам"ятаю розбір польотів після кожної публікації на сторонніх форумах (частіше всіх странамам) пояснень Лєни Готліб та її
власних перекладів+фото без посилань на автора. Вважаю, що це - крадіжка, коли чуже виставляють під своїм ім"ям, та шаленіють від подяк-лайків-захоплення, на які не мають права.