Випадково побачила цю тему - дитинство пам"ятаю добре, ніякої ностальгії нема, старі фільми, якими щиро захоплювалася давненько, зараз дивлюся дуже рідко, дратує явна пропаганда, хоча і розумію, що талановитим авторам не можна було пробитись без ... самізнаєтечого...Це ж стосується і старих книжок...
Моя особиста думка - зараз жити набагато тяжче, але ЦІКАВІШЕ! Сидіти в теплому болоті, радіти стабільності, чекати чергові подачки від панів, які в чистому та сухому жиріли за наш рахунок... Для того, хто хоче чогось досягти у житті, є багато можливостей, і необов"язково для цього вступати у якусь партію чи підлабузнюватись.
Знайшла свої старі фото - яка ж я була гарнюня дівчинка. :)
Новий 1954 рік : Мені 1 рік та 9 міс., мама із марлі пошила мені Сніжинку, зверніть увагу на фон - величезний портрет Сталіна... ДИТЯЧІ ЯСЛА!!!??? ...

1954.03.26 Тані 2 роки. Із цим портретом відбулася дуже смішна історія. Вийшла я із декрету восени 1986 року. Коли підлеглі мого чоловіка дуже настирливо усюди промовляли, що доня їхнього улюбленого начальника схожа на тата, я принесла свій портрет на роботу, мої колеги в один голос сказали, що МАРІЙКА СХОЖА НА МАМУ! Тут забігає жінка із бюро чоловіка, хапає портрет і кричить несамовито - ЯКА ТАКА МАМА! МАША СХОЖА НА ТАТА! ТОді включає мозок і питає здивовано: "А де це ти доці знайшла такого бриля та ляльку?" Перевертає портрет і читає "1954.03.26 Тане 2 года". На регот зібрався весь наш відділ програмістів. :)

1955.01.01 Тані 3 роки. Це моя перша ялинка вдома, батькі не знали, як вішати скляні іграшки, половина побилася. :)

1968.03.26 Мені 17 років. Була відмінниця у школі, грала на скрипці, займалася художньою гімнастикою. Сарафан із леопардового вельвету сшила сама. Светрик із червоної вовни (5 крб за пасму 100грам) сплела собі гачком.

Як в 20-му сторіччі, так і в 21 - хто хоче, той буде вчитися-працювати-читати-подорожувати-багато чого іншого. А кому це не цікаво, теж знаходить заняття до душі... про наркоманів в дитинстві не чула, але п"яниць-гуляк-ледарів-шахраїв-ворюг бачила багато...