Показать сообщение отдельно
Старый 03.04.2017, 08:55   #3180
Татьяна Цветаева
Местный

Поблагодарили 1,917 раз(а) в 354 сообщениях
Татьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant futureТатьяна Цветаева has a brilliant future
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

[QUOTE=Lionel;1022161][QUOTE=Татьяна Цветаева;1022125]А я вот что-то ничего не поняла. Артемис вроде шрабом заявлен http://www.rosebook.ru/roses/modern-shrub/artemis/
Цитата:
Як я вже неодноразово писав, мені абсолютно не цікаво як її називає розебук, hmf пише просто шраб, виробник називає "Strauchrose" - тобто троянда, що цвіте суцвіттями. Суть від назви не міняється. Якщо дуже захотіти, можна вигнати її і на 2 метри вгору в перше цвітіння - починайте вже і поливайте її гормонами та вітамінами раз на тиждень, підсипайте осмокотом і ко - і вона вижене пагони. Проте якщо після першої хвилі цвітіння не виріжете їх на дві-три бруньки, то наступні хвилі будуть нікчемні незалежно від живлення.

Щодо Анжели - то тут ще краще: floribunda, shrub. Якщо придивитися - то можна прикинути її батьків. Від одного може бути ріст і до двох-трьох метрів, від інших - може витися як грунтопокривна з купою суцвіть. Як їй умови підійдуть - так і буде показувати.
Сергей, это все только подтверждает, что есть сорта роз , поведение и рост которых трудно предугадать и они не вписываются в заявленные параметры.
Очень интересно по обрезке Артемиса. Вы так делаете на своем, то есть после первой волны , летом, обрезаете настолько низко? И какой высоты потом достигают побеги?
Если есть возможность покажите наглядно на фото
У меня эта роза вообще никак не раскачается. Но там еще соседи угнетают видимо.
Татьяна Цветаева вне форума