Показать сообщение отдельно
Старый 06.05.2017, 18:16   #2290
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,127 раз(а) в 247 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Ну я його купив на ОЛХ, якщо відверто, то якось спонтанно, бо дешевий побачив. За 200 гривень, у якогось акваріуміста, він багато що продавав ось такий. Є автоматична корекція в залежності від температури, ну і термометр. Я в хазяїна питав, як його калібрувати, він відверто сказав, що не калібрував, бо він йде з заводу калібрований. Дійсно, рукописно заповнена форма про калібровку на італійській булу у комплекті. При бажанні можна купити тестові розчини та побалуватися. Десь 40 гривень коштують. Я поки не хочу... Також питав, начитавшись у інтернеті, як обслуговувати електрод - сказав не чіпати!!!, можна також купити розчин, але достатньо щоб він був постійно вологий, у звичайній воді. Я просто мию його і одягаю ковпачок, він герметичний і там завжди є рідина.
А спочатку майже замовив у китайців, потім мене відговорили, бо там не було корекції в залежності від температури (при різній температурі показує різний рівень рн і це треба якось враховувати), а потім цей побачив...

Последний раз редактировалось фотограф; 06.05.2017 в 18:33.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
George_0705 (06.05.2017), Ветка (06.05.2017)