Цитата:
Сообщение от Викса
Инна, сколько ей лет?
|
Викуль, либо этой весной 4 года, либо осенью. Это вообще первые мои посадки на новом участке. Тогда купила два саженца в горшках. Один посадила тут возле дома, быстро нарастил массу, цвел как шумашедший. Второй на даче, полная противоположность. Еле до метра дорос, там всем розам не очень, мало солнца, рядом река.
Этот так меня радовал....С него по сути началась любовь и я поняла что розы это отнюдь не моветон)
Ну так какие мои действия: наблюдать, или это рак и сразу в костер?
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:02 ----------
Цитата:
Сообщение от Lionel
Те що з великими морозобоїнами видалити до рівня нормальної кори, все що відмерло, пагін посередині на фото 1 видалити повністю, фото 4 - засохлий пагін і все покручене справа від нього видалити, зрізи обробити. Ті обробки, про які ви пишете взагалі вам не були потрібні, ну хіба мідна згодилася б. Після обрізки як листя гарно розгорнеться - підкормка по листу і органіку під корінь. Загалом цю обрізку треба було зробити б ще в початку березня.
|
Так я і робила першу обрізку на початку березня, після того як те листя , будь воно не ладне, обірвала. Тоді якось не було так помітно що до чого, принаймі мені.
Обробки проводила заодно з плодовими, кожного разу по обробкам маю сумніви. Але тепер після минулого сезону з вічною іржею та комп. доведеться частенько обробляти, тим більше через паркан сусідський старий закинутий сад...