Показать сообщение отдельно
Старый 12.05.2017, 17:19   #118
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Всё для сада-огорода (кроме растений).

Касети мені в Агрополексі не продали - замале замовлення (10 шт.)
---
Хто знає, де можна купити композитну арматуру для парників у Львові або з безкоштовною доставкою до Львова? Бо вже не знаю, що робити. Подзвонили в Гал-Експоторг (єдине львівське, що знайшли) - є гладка 6 мм, бухта 100 м, але заїдьте "після травневих свят". Супер! Дзвонимо вчора - 6 мм нема, є тільки 7 мм. Ок. Поїхав чоловік - виявляється, гладка не зовсім гладка, відклали до з'ясування підходящості. Сьогодні подзвонив - все ок, є, приїжджайте. Приїхав - бухти 100 м нема, тільки 150!!! Якщо замовляти, то приїде через місяць! А навіщо вона мені через місяць?
Отож... чекаю паролі-явки надійних постачальників
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
did_Panas (12.05.2017), Елка (13.05.2017)