Цитата:
Сообщение от lyudmyla6y
Нещасненький він як на мене цьогоріч.тоненький, такого в мене ще небуло.
|
Потрібно визначитись,що у цьому сезоні було відмінним від інших років. Але тут свою роль і погода відіграє. Він у вас в богарних(без поливу) умовах? Кеміра хороше добриво,тільки для часнику бажано брати те,що для столового буряка використовують. Там,правда,майже немає магнію,від якого столовий буряк погіршує смакові якості,проте краще співвідношення NPK(для часнику). Витрачати таке добриво на часник дорогувато. Я беру нітроамофоску(15:15:15) і при підживленні добавляю в розчин столову ложку карбаміду. Розчиняю норму на 10 відер у одному відрі за декілька годин до внесення(бо розчиняється довгувато),а потім по літрі вливаю в кожне Часник максимально потребує азотних добрив і у визначений період(про що писав дещо вище),марганцю(бажано у сірчанокислій формі). На грунтах із дефіцитом цинку можна в цей же період і зовсім незначну кількість його добавити. Але якщо на інших рослинах немає проявів коротковузловатості,розеточності,листя на рослинах номальних розмірів,то із цинком на Ваших грядках усе гаразд,часнику його вистачить. Про "всяк випадок" його не вносьте,"що занадто-те не добре". Хай щастить.