|
Местный
Поблагодарили 3,298 раз(а) в 687 сообщениях
|
Re: Дачный участок, дом - не наша крепость. Как защитить ?

Татуся Бо
Чувствую потребу пояснити людям принципіальну різницю між сільським гопстопом і спортивним шухером.
От дивіться сільський гопстоп - це внаглу полізти до сусіда по чуже, і особо даже не ховаться, і єслі спалять то настаювать шо хазяїн жлоб паганий, скотина жадна, падло гороцьке і т.д.
Спортівний шухер - то абсолютно інша вещ. Це як літня олімпіада, до якої готовляться усі учасники процесу і прібліжонні. Даже городські, бігаючи свої школьні марафони, на самом дєлі готовляться до спортівного шухера на селі.
От як тіки починає навязуваться перша полуниця, хазяїни начинають демонстратівно чистить барданку, пристрілювать воздушку, вичісують під воротами якесь таке угрожающе собайло, мастять забори поверху солідолом. Або обприскують дерева водою, з понтом тіпа травлять якусь заразу.
Молодьож в це время наріза круги - це подготовітєльний етап, на ньому прощитують де і куда і до чого підібраться можна. Цей етап тоже опасний, бо можна спалиться. І тоді дядько прийде такий до тебе першого і буде тобі кабзда, а так обганяєш гусей дальними путями з болота і приглядаєшся.
Потом сам шухер. Все по-чесному. Обидві сторони предупреждєни, вооружени і опасни. Всі сидять по засадам. Про врємя і мєсто нападєнія молодьож знає заблаговременно, і кажеться хазяєва тоже.
Колись ми отак пішли до Кургана на клубніку - перші шухерісти полізли по міжряддям по пластунськи, як партізани в кіні, общались звуками дікой природи. Але курганівський пес вобще не уважа дику природу тому коли пішли вже самі наглі шухерісти і начали присвічувать зажигалкой в пошуках спілой клубніки, то пес устроїв армагедон! І тут виступає Курган з барданкою - "Бабах" і "Ах ви ж сучі діти, йобана в рот, клубнічки вам схотілося, шоб у вас пупи порозвязувались". Ми ломонулися хто-куди. Я помню бігла ячменем наступаючи на живих людей, які тоже кудись бігли. А Ірка повзла рачки по картоплі, обтрушуючи колорадів.
Так от шухер - це не винести всьо под чістую, це так нєжно і затєйліво спиздить пару кавунців. При цьому ніхто не полізе туди де хазяїн не участвує в цьом відє спорта.
І от шухер це весело, це нажертись зеленого, впасти з дерева, порвать штани на заборі, вимастить спину в солідолі, перегнать собаку, получить соллю в сідало і не спалиться так як ми, накидавши горину кісточок з черешні біля двору.
Або от історія про то як хлопці таки обхитрили Бабу Маньку і стирили пару кавунів, нажерлися і похотілося їм сцяти і от одні стють, другі руки миють біля колонки, і Гоголь такий перепутав істочнік жидкості і каже "О гарячу дали".
Якось зустріла дядька Володьку, а він такий затятий шухеріст, його завжди сложно було обнести, він кажен год придумував якісь ловушки нові. А це такий каже "Та вобще вирождєніє іде, молодьож з кажним годом все хуже..." А я помню як кусок моєї кохти лишився на сливі і кажу "Нє, ну дядьВолодь, ну чо нормальна молодьож, не пють пошті не курять, англійську учать". А він "Ой та шо ти понімаєш, ніякої фантазії у них, прийшли під ворота дньооооом, представляєш дньом!! І кажуть, "Мона ми у вас водички наберем" Водички, представляєш? Черешня на дорогу лягає бери не хочу, а вони не йдуть, я вже й барданку продав, а вони не йдуть. Ніякого в них авантюрізму".
https://www.facebook.com/tatusjaBo/p...06028369463442