Показать сообщение отдельно
Старый 27.06.2017, 22:19   #968
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 5,048 раз(а) в 689 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Зеленый горошек, фасоль и бобы

Цитата:
Сообщение от Кристинка Посмотреть сообщение
Искала по теме, но не нашла. Вопрос: что если сейчас, в конце июня на освободившиеся участки посадить раннеспелый горох? Полив - без проблем. Уж очень хочется - маловато весной посадили, не хватает на оливье, чтобы досыта:)
P/s: у кого как фасоль и бобы растут? Поделитесь, пожалуйста. У меня - очень слабо. Фасоль - бледная, маленькая. Цветет, но ахти.... Да и бобы тоже никак. В прошлом году - выше пояса стояли, а в этом по 60-70 см и фсееее....

Цитата:
Сообщение от Moonvalley Посмотреть сообщение
Цьогоріч сіяла три сорти гороху з інтервалом в тиждень-два - хотіла гороховий конвеєр зробити (діти люблять зелений пощипати). Результат: Пегас (ранній), посіяний першим, гарно зійшов, з пачечки (20г) зібрали 3 л горошку, заморозили. Далі - Дінга (середній): зійшло половина, майже не вродив. Останній Ізольда (пізній), посіяла десь на початку травня: майже не зійшов, а те, що зійшло - не виросло, ще й прихворіло (здається, борошниста роса?), врожаю, звичайно, ніякого.
Висновок для себе: горох сіяти якраніше і не бавитись з пізнім посівом.
То було минулого року, у нас дощів взагалі не було. Якщо у Вас полив - спробуйте, а раптом вийде?
Цього року у мене 2 сорти гороху (Альфа і Дінга), посіяні з інтервалом в тиждень. Гарно ростуть, ттт, Альфу вже треба збирати, бо ще тиждень-два - і переросте.
А квасоля погано росте, ще й слимаки і тля доїдають... Завтра спробую покропити від тлі, ще не знаю чим, на місці подивлюсь, що є...
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (28.01.2018), Кристинка (28.06.2017), Нина (28.01.2018)