Re: Старшие... Взаимоотношения с родителями
От мені цікаво як ставали на ноги ті, хто зараз говорять про те що після 18-ти пора все самостійно робити? За які гроші знімали/купували квартиру і так далі.
Я знаю як було у моїх батьків, знаю як було у чоловікових, трохи знаю про бабців/дідусів. Молувато вони без допомоги батьків досягли. Ну але це моє бачення. Можливо я і помиляюся.
Ми з першого дня одруження жили окремо на зйомній квартирі. Батьки чуть в обморок не падали навіщо платити за квартиру, якщо є де жити. Переїхали через два роки (відразу з пологового) до них. Вклали сюди, вибачте на слові, хєровенну кучу грошей. Живемо троє в одній кімнаті. І чим далі, тим більше хочеться свалити подалі. І бажано щоб київстар безліміт відмінив.
В нас основна мета життя - купити сину житло окреме, ну і собі по можливості. А далі вже звісно сам буде собі думати що і як.
Я не уявляю яку треба мати зарплату молодій людині щоб і знімати житло і ще й на своє наскладати.
Не раз перебирали з чоловіком успішних знайомих. Лише одну сімю знаємо де чоловік дуже сильний програміст досяг всього без фінансових вливань батьків. Всі решта завдячують батькам.
|