Показать сообщение отдельно
Старый 12.09.2017, 20:22   #2492
Ветка
Местный

Поблагодарили 17,901 раз(а) в 2,847 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Я не розумію чому форми такі дорогущи, що в них такого складного....мені в подарунок при купівлі сироварні досталась така форма , не сказала б я, що вона зручна, поршень від форми, що радять трошки замали, тому прийшлось ще вирізати коло-прокладку і форма виходить з одного боку шар з іншого пласка, потрібно перевертати часто- короче- для мяких сирів...а якщо робити сир на 2-3 кг, то він виходить як циліндр- високий і худий....я роблю тверді в відерцях, але мабуть не відмовилась від добротної форми на 3-4 кг....але не найду підходящої....ну дуже дорогі, як на мене....
Діма ось наприклад, ця форма, що ти показав, вона ж не має дірок на боках? це ж їх потрібно буде сверлити? от чому не робити все відразу до путя.....?
Ветка вне форума   Ответить с цитированием