Цитата:
Сообщение от Самбука
Добрый день! Света,может признаете "своего".? Хотела купить,Голден Делишес, Чемпион, Джонаголд, Симиренка Это уже съели,цвет мякоти желтоватый.Думаю,Джонаголд.?

|
Оля, на другій світлині Голд Богемія (саме цей сорт ти брала у мене, а не Голден Делішес). Ідентичний моєму :

По першій та третій світлині..У тебе висаджувались не лише Чемпіон та Джонаголд Супра, а й Богемія. Спробуй оглянути дерева і визначити самостійно, тому що мені бракує інформації. У Джонаголда округла розлога середньозагущена форма крони, у Богемії-сильнозагущена, дещо пірамідальна (гілки відходять під гострими кутами), у Чемпіона- округла компактна (при умові, що ти не робила розтяжки). Богемія має, зазвичай, чисті плоди, у Чемпіона та Джонаголда вони часто пошкоджуються паршею (без належного догляду). Листочки Чемпіона рифлені світло-зелені, у Джонаголда сизо-зелені, у Богемії-темно-зелені.
Слід відмітити, що Богемія була на карлику М9, Джонаголд -на напівкарликовій/середньорослій підщепі 54-118. Гіпотетично, вище дерево і повинне бути Джонаголдом.