Показать сообщение отдельно
Старый 10.11.2017, 17:45   #2
MixaP
Местный

Поблагодарили 6,966 раз(а) в 915 сообщениях
MixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Проблема с пространственным мышлением :)

Крім перерахованих Вами, можливо щось з цього: Аронія весною цвіте, восени китицями чорні ягоди і червоніє красиво листя. Є і ліщина (орешник), декоративна з ніби фіолетовим листям, у нас чомусь загинула, посадив замість неї виноград... Росте ще калина, тільки потрібно її вкорочувати, формувати деревцем і частіше поливати, буває тля нападає. Теж весною цвіте, а ягоди червоніють з-під снігу до весни. Є і аронія, красивий кущ, але не хоче рости вгору, щось з грунтом не те. Ці рослини не вибагливі до сонця, ростуть у напівтіні, фактично не хворіють і не так обсідають шкідники.. За барбарис не скажу, скажу за кизил, але він потребує уваги, у мене двічі гинув, мабуть личинки хруща полюбляють. Купив глід (бояришник), але він схожий на дикий(не справжній, не окультурений), не цвіте четвертий рік, теж, як і горобина може цвітом-ягодами-листям прикрасити двір. Туї з часом захочуть впасти від вітру, у них слабка коренева і важкий верх(я так думаю). Інших декоративних кущів не садили, вистачає троянд і клематисів. Смородина і порічки мабуть чисто ягідні рослини. Я не знаток, такий, як і більшість...
MixaP вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Yulita (10.11.2017), Zaja (11.11.2017)