Цитата:
Сообщение от Sveta
розрахувалась із роботи, все кинула та переїхала за 500км до нього.
Разом 7 років. Не пошкодувала жодної хвилини  .
На той період, коли я була тимчасово одинокою/незалежною/самостійною, я вже знала, що так буде не завжди, я буду обов'язково щасливою і заміжньою за хорошою людиною. А з Олексієм відчула, що він МІЙ, через кілька хвилин після спілкування  .
|

Я поїхала за своїм коханим за 250 км. І хоча з моменту розлучення до знайомства з ним пройшов приблизно один рік, я була вже спокійна,врівноважена та знову впевнена у собі, шансів ніяких не давала. Правильніше сказати, я була дуже непохитна- НІ і все, бо він молодший за мене. Але наше з ним спілкування допомогло мені усвідомити, які ми з ним споріднені душі. Наші мрії та бажання спільні, у майбутнє ми дивимося в один бік і це головне! Вже 8 років ми разом, виховуємо двох синочків. На чому я хочу наголосити- ніякий клин клином не зробить жінку щасливішою. Потрібно знайти в собі сили заспокоїтися, радіти життю, не шукати чоловіка,а знайти впевненість у собі і чоловіки самі не залишать таку жінку поза увагою. Дівчата, все буде добре! Просто потрібен час! А він у кожного свій!