Показать сообщение отдельно
Старый 16.11.2017, 17:38   #1797
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

навіть не знаю, при такій кількості органік-товарів на будь-який смак і гаманець вимивати з волосся хліб, кисляк і упасигосподи цибулевий сік а потім тільки штин пройде а вже пора й знову волосся мити - ну його.
Кума в мене теж експериментувала, то гірчицею з чимось там мила голову, то содою о_О, то отим коричневим хоз.милом. І маски такі, і сякі, і з масла і з желатину. При цьому фарбувалась хною-басмою, феном не сушилась і т.д. То шо я вам можу сказать, воно якщо волосся від природи тонке і не густе, то хоч навозом мий, а шевелюри не буде. А якщо генетично в людини грива розкішна без єдиного сивого волоса в 45 років, то їй і тімотей з хеденшолдерсом прекрасний ефект дадуть.

Я із тих кому природа волосся гарного не виділила, але після 10 років експериментів з дуже різними за ціною і характеристиками засобами (і мильні горіхи пробувала, і аптечні імпортні шампуні) прийшла до думки що шампунь взагалі не впливає на якість волосся. Від трав'яних корейських які зараз коштують як чистий героїн((( було просто пишніше і блискучіше волосся, але мити його все одно мінімум через день треба, так само як і зараз, коли я мию Syoss - велика пляшка 70 грн.

Ну а про зуби не чистити то взагалі геніально, так. І аргумент теж моцний Я у стоматолога теж не була 5 років але це не значить що все в порядку, це просто значить шо я сцикло і вічно відкладаю візит аж поки не припече до пів-пачки кетанову.
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
fialkanata (16.11.2017), irysska (17.11.2017), Moonvalley (16.11.2017), Senpolia (21.11.2017), Деметра (16.11.2017)