Показать сообщение отдельно
Старый 19.11.2017, 13:06   #1724
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Хризантемы

Zaja от в тому і справа, нема таких місць. Горище і веранда не отоплюються, в сильні морози на веранді вода замерзала :( Звісно там не так холодно як на вулиці, але і стабільного плюсу чи хоча б нуля нема. Вдень прогрівається сонцем, вночі замерзає. Щодо горища не впевнена, але дубарь там знатний взимку, зате темно. Думала може обрізать її, укутать чимось і на горище таки запхати, там хоча б не такі качелі як у веранді. Всі інші приміщення опалюються, та і нема таких підвіконь щоб туди відро вперти. Пересадити можу тілки у значно меньший за розміром горщик, мабуть літра на 3 найбільший є.
Є новий і утеплений приямок від скважини, але він не перевірений зимовкою. Якщо туди то у відрі прямо чи викопати корінь і в якийсь дихаючий пакет чи коробку скласти і туди? Але лазить поливать чи перевірять стан туди взимку я не зможу - 100%

Марлена в погріб зараз взагалі і дверці нема - її так покрутило шо довелось зняти з петель і поставити просто поруч. А так там внизу пліснява на будь-який смак, миші-комахи і 1005000 старих стрьомних і частково битих банок із закрутками. У нас до нього ще не вистачило часу, сил і грошей
Драбина туди згнила, ми залазили в нього кілька разів, чоловік приносив металеву велику драбину. Тобто навіть якби там були умови покраще, я туди лазити взимку теж не буду.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
apple1210 (19.11.2017), Zaja (19.11.2017), Марлена (19.11.2017)