Показать сообщение отдельно
Старый 19.11.2017, 14:54   #1727
Zaja
Местный

Поблагодарили 19,038 раз(а) в 2,993 сообщениях
Zaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Хризантемы

Ця хризантема взагалі-то зимуюча, корейська, дрібноквіткова. Але й у контейнерах (відрі) добре мати красиві рослини. З відром і ситуацією, що «хочу поближче бачити», все зрозуміло. Сама така. Саджу у контейнери достатньо багато рослин від кімнатних і петуній до німфей. Це так добре мати можливість не ходити далеко за порцією радості. Завдяки мобільності краса завжди перед очима.
Й з погребом відразу уявила, який він у новопридбаному будинку. Хоча й уява тут ні до чого, й довго згадувати не потрібно. У нас була схожа ситуація.
Витягти з відра тільки кореневий ком. Землю не обтрушувати. В цілий недірявий «пакет міцний поліетиленовий» небажано, треба щоб дихало. Якщо ж використовувати міцний поліетиленовий пакет, то в ньому наробити дірок. Краще брати новий, бо вже використовуваний може містити плісняві грибки та іншу бяку.
Можна трохи рослину прикрити зверху. У Вас буде чіткий і зрозумілий показник – поки вода буде текти (не замерзне), то й з хризантемою все добре.
Так, «стебла ж під ноль постригти», бажано залишити 2 – 5 см стебла.
Питання Ваші зовсім не тупі, а розумні, показують зацікавленість й небайдужість. Все наче й просто, і дуже жаль буває, коли через якусь дрібничку, недогляд втрачаєш не тільки рослину, але й радість. Питання ніколи не зайві, які б вони не здавалися на перший погляд. Може, й мій стиль відповідей занудний й як писали, схожий на списані статті, але пишу, як вмію. То ж, і мене пробачайте.

Последний раз редактировалось Zaja; 19.11.2017 в 15:22.
Zaja вне форума   Ответить с цитированием
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Annetta (19.11.2017), apple1210 (19.11.2017), netalyy (21.09.2019), Pixie (19.11.2017), Валентина-дачница (19.11.2017), ксюшаня (02.12.2017), Самбука (20.11.2017), Т-150 (24.12.2017)