Показать сообщение отдельно
Старый 23.11.2017, 10:57   #31
Ветка
Местный

Поблагодарили 21,087 раз(а) в 3,405 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Яблоня(сорта и агротехника)

Цікаво, а що на період, коли протруєні сади, бджіл "замикають" у вуликах? Я просто цікавлюсь, може чогось не знаю
Помню, що коли я була ще мала, то сусідній совхоз з садами робив до 9 оприскувань за сезон, але обробку завжди проводили на нічь, як вітер понесе, то такий духан стояв, мені здається зараз ядохімікати так не воняють....
Це звісно не по темі яблунь, а скоріше до тваринної теми відноситься, але недавно розмовляла з невісткою із сусіднього села, вона держе коров, то сказала, що дуже у багатьох коровниць в їх селі, корови гуляють з літа і не запліднюються ні від осємєнєнія, ні від бика, люди в , такого ніколи не було, багато хто поздавав коров-це ж такі збитки. Так от, люди висунули версію, що це відбувається із-за великої кількості хімобробок місцевиими фермерам своїх полів соняха та інших культур...не можу стверджувати, бо не спеціаліст в цій галузі, але є таке припущення...
Ветка вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (24.11.2017), Владимир77 (24.11.2017), Нина (24.11.2017)