Тема: Капуста.
Показать сообщение отдельно
Старый 23.11.2017, 13:27   #1982
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Капуста.

Витуся дякую! Я в наступному році і хочу свою розсаду, і помідорів, і капусти насіння в мене гарних гібридів є. В цьому році в березні у нас на городі був ліс акації і кленку, а в травні - приблизно тисяча пеньків, більшість з яких довелось екскаватором тягати. Поорали город 28 травня. Я садила все 29.05-5.01 Весною взагалі була не впевнена чи в мене буде город чи ні, тому з своїм навіть не намагалась гратися. Покупну розсаду томатну присадила в травні під вишнями, потім перетягувала вже здоровезні кущі.

Те шо ви написали скопіювала собі, буду пробувати весною

А тлю я травила на городі вже збилась з ліку - скільки разів. Актари, конфідори, потім актофіт - все побоку. Після актари через 5-7 днів знову все в ній. В цьому році вона жерла все! Навіть те що звичайно взагалі ніхто не їсть. Якась така напасть, шо тут всі в шоці були і плакали за городами і садами. Спочатку морози, потім тля і спека по черзі кілька разів. У мене тільки помідори чудом були живі і кущова вігна. Все інше або згоріло, або тля пожерла

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:03 ----------

Цитата:
Сообщение от v.triv Посмотреть сообщение
Не потрібно так казати. Що останній. Просто перший. В мене перший так само був далеко не самий кращий. Наступного року просто не купуйте готову розсаду, а виростіть самі. І купуйте тільки гібриди. Вони легше дають головки та захищені від багатьох хвороб, головки набагато щільніші та довго не починають квітнути. От тільки поливати потрібно, особливо цвітну та брокколі. Але багато користувачів викорустовують мульчу, яка допомагає довше зберегти вологу, та натягують захистну сітку від сонця. І все вийде. Успіхів
не бачила вашого посту. Останній то малось на увазі на цей рік.
З поливом була біда, так Зробили водогін з криниці, а в цьому році по всій окрузі, та й по всій області - криниці обміліли. З середини літа вистачало вже ледве щоб посуд помити і душ прийняти, про полив мови не йшло. Але вже недавно зробили скважину Такщо наступний сезон планую з своєю розсадою і з поливом збирати рекордні врожаї

Последний раз редактировалось Pixie; 23.11.2017 в 13:11.
Pixie вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
paraska (23.11.2017), v.triv (23.11.2017), Zaja (23.11.2017), Витуся (23.11.2017), Мама Вани (23.11.2017)