Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
І ще - не дивлячись на заявку 100 Нобелівських лауреатів,багато країн( в тому числі і Україна) законодавчо убезпечили себе від неконтрольованого розповсюдження ГМ продуктів чи організмів. 
|
Цікаво, яким чином
? Зобов'язала виробників ставити позначку " З ГМО" на своїй продукції, якщо при її виробництві використовувались ГМО-сорти?
Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
Природу не обдуриш і не переможеш. 
|
Якби це було так, то ми б до цього часу голими по джунглях плигали. Інколи дуримо природу, інколи перемагаємо, інколи самі переможені, інколи домовляємось

.
Цитата:
Сообщение от язичник
В органічному землеробстві дозволяється використовувати органічні засоби захисту, які дозволяють отримувати пристойні врожаї
|
Дозволятись то воно дозволяється, тільки от чогось такі сади не спішать садити, можливо не все так добре із ними

?
Пи.Си. 2 роки проводили на певних ділянках досліди з використанням лише біопрепаратів..Можу стверджувати, що від оленки волохатої жоден препарат не подіяв

.
Міф про екологічно-чисті сади та продукцію-це іще крутіше, ніж міф про шкоду ГМО.
Цитата:
Сообщение от язичник
Кожен чимось жертвує- хтось обирає смачне і привабливе, але з отрутою, а хтось мириться з гіршим смаком, але їсть якісніший продукт
|
Ну звідки ця незрозуміла тяга до жертовності

? Можна просто споживати смачні, привабливі, чисті від пестицидів продукти ГМО не приносячи в жертву ні своє здоров'я, ні здоров'я своїх дітей, ні свої смакові уподобання.
Цитата:
Сообщение от язичник
Це у європах чи у совках?
|
У Києвах..
Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
Горілочка і сигаретка є тільки однією з багатьох причин захворювання, як і ГМ продукт.
.....
Хто хворіє на алергію,ті зрозуміють...Якщо людина-алергик спожила продукт,який містить позитивний алерген - наслідок може бути катастрофічним.
|
Некоректне порівняння
. Яке відношення сигарети, алкоголь (шкода яких доведена), алергени мають відношення до ГМО
? Не пийте, не паліть, виключіть продукти, що викликають алергію і живіть 100 років.
Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
І є дядько ГУГЛ де можна знайти все (Ви знаєте)--вчіться знаходити і ту інформацію,що не відповідає Вашим переконанням !!!
|
Потрібно шукати не те, що відповідає переконанням, а те, що відповідає істині
(інтернет-іще та інформаційна помийка)