Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
Алергію можуть викликати і продукти червоного кольору  .
|
Можуть. Тому їмо зелені яблука

.
Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
Життя вчить і вже не хочеться бачити те,що хтось хоче 
|
Незалежно від наших бажань бачити все-одно доведеться. Не думаю, що при створенні нових продуктів, технологій і т.д. враховується думка споживача. Переважно споживаємо те, що нам пропонують, а не те, що нам хочеться.
(не по темі-згадала за пломбір із дитинства, справжній сирок "Янтарь"

, слиною захлинулась..Хочу..але товар такого смаку і якості вже не пропонують, пропонують дещо інше, з іншим смаком і несмачне

).
Свого часу я заперечувала мобільний телефон

, ну не розуміла я його переваг, довго опиралась, поки придбала свій перший. Наразі не уявляю свого життя без нього (хоча інколи (майже завжди

) він мене бііііііііііісить, я через нього багато чого не встигаю зробити). І навіть коли я "забуваю" його дома і також, як і ви, не хочу бачити те, що для мене на цей час непотрібне, неприємне (забирає вільний час, заважає особистому життю, шкодить роботі..список можна продовжувати), я все одно на кожному кроці зустрічаю людей, які йдуть із телефоном, розмовляють по ньому,дивляться в нього і т.д. Це я до чого..Не можна бути страусом, ховати голову в пісок та робити вигляд, що якщо якийсь продукт не подобається, то він і не існує. Якщо сорти плодових будуть створені, ви будете їх споживати, як би вам цього не хотілось. А не Ви, то Ваші діти і т.д.
Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
А так не чесно  
|
Посилання неправильно перенеслось, про мандаринки я не писала (не там дужки поставили). Якщо правильно зрозуміла, ви хвилюєтесь, що вам доведеться споживати продукти не знаючи, що там залучені гени цитрусових, приміром, маючи на них алергію?
1. Якщо виникне необхідність у такому гені , то його обов'язково залучать (повторюсь, це лише припущення, ніхто іще не створив жодного сорту яблуні, де б був змінений геном іншим неспорідненим видом).
2. Не факт, що залучений ген потягне за собою алерген.
3. Однозначно

неприпустимо приховувати інформацію про те, як і за допомогою генів яких культур/тварин був створений цей сорт.