Показать сообщение отдельно
Старый 07.12.2017, 17:26   #1909
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: между нами, девочками

прикольна тема Я дуже люблю дивитись і кіно, і серіали. І дуже западаю на акторів. Ну як, я не закохуюсь як в предпубертаті у гардемарина Жигунова Просто дійсно дуже симпатизую певним акторам, при чому обох статей. При чому подобаються дуже різні.
Із чоловіків подобаються два типи - шалена харизма і/або британська, ну чи скажемо, джентельменська витонченість. Наприклад - Камбербетч, Джуд Лоу, Колін Ферт, Дауні-молодший, Ді Капріо, Едді Редмейн. Із останніх улюбленців - Том Хіддлстон - прямо млію від нього, хоча не мій типаж взагалі
Другий тип - чистий сексапіл. Кріс Хемсворт Генрі Кевіл, Шемар Мур.

Глянула пости яким майже рік про Джуда Лоу. Раніше якось він мені був фіолетово, ще давно колись я його взагалі плутала з Джаредом Лето о_О А спільного у них тільки ініціали і загальна тонкість рис.
А останнім часом прямо дуже подобається. Настільки, що нещодавно снився мені у такому довгому фільмоподібному сні я аж сама здивувалась. Але підсвідомість не надуриш.
п.с. Полистала його фотки і зрозуміла що молодшим він був трохи "солодший", а з віком і з отою сексі морщинкою між брів став для мене більш цікавим. Не дивлячись на залисинки, ага

Последний раз редактировалось Pixie; 07.12.2017 в 17:57.
Pixie вне форума   Ответить с цитированием
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (07.12.2017), Maryana (07.12.2017), Moonvalley (07.12.2017), Senpolia (11.12.2017), Sveta (07.12.2017), Zaja (18.12.2017), Викса (07.12.2017), Светлая (07.12.2017)