прикольна тема

Я дуже люблю дивитись і кіно, і серіали. І дуже западаю на акторів. Ну як, я не закохуюсь як в предпубертаті у гардемарина Жигунова

Просто дійсно дуже симпатизую певним акторам, при чому обох статей. При чому подобаються дуже різні.
Із чоловіків подобаються два типи - шалена харизма і/або британська, ну чи скажемо, джентельменська витонченість. Наприклад - Камбербетч, Джуд Лоу, Колін Ферт, Дауні-молодший, Ді Капріо, Едді Редмейн. Із останніх улюбленців - Том Хіддлстон - прямо млію від нього, хоча не мій типаж взагалі

Другий тип - чистий сексапіл. Кріс Хемсворт

Генрі Кевіл, Шемар Мур.
Глянула пости яким майже рік про Джуда Лоу. Раніше якось він мені був фіолетово, ще давно колись я його взагалі плутала з Джаредом Лето о_О А спільного у них тільки ініціали і загальна тонкість рис.
А останнім часом прямо дуже подобається. Настільки, що нещодавно снився мені у такому довгому фільмоподібному сні

я аж сама здивувалась. Але підсвідомість не надуриш.

п.с. Полистала його фотки і зрозуміла що молодшим він був трохи "солодший", а з віком і з отою сексі морщинкою між брів став для мене більш цікавим. Не дивлячись на залисинки, ага