Показать сообщение отдельно
Старый 14.12.2017, 22:39   #15
Gusenitsa
Местный

Поблагодарили 23,020 раз(а) в 5,717 сообщениях
Gusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Канадские и американские плодовые деревья в украинском климате

Цитата:
Сообщение от Индеец Посмотреть сообщение
а я згадую цілі сади з Джонатану, в нашому регіоні....
В мене Джонатан вимерз повністю в зиму 2005/2006 років. Більше я з його нащадками не граюсь. Хоча шкода, подобаються!....
Цитата:
Сообщение от Индеец Посмотреть сообщение
Цікаво,..., а можете розповісти, що у Вас росте?
Щоб не засмічувати профільну тему сортами інших континентів, ще згадаю сорт Уелсі. Знову забула за американця .... Морозостійкий, порівняно здоровий, але вже морально застарілий. З нього дуже класний сік, а ще можна робити надзвичайне вино-«кальвадос»! Голден Делішес в наших садах не достигає — трава-травою.
Але на мої умови не треба орієнтуватися: це майже межа Білгородської області та сама нижня замкнута східна частина котловану біля води. Холодніше....
З канадців поки залишилось пару гілочок Лобо. А Мекінтош убрала через уразливість до парші, хоча дуже подобався його смак та аромат.
Інші сорти українського, чеського, румунського, казахського походження.
А, ще є англійського та прибалтійського!
desatka (15.12.2017), lesta2 (24.01.2018), skifnk (22.01.2018), Zaja (21.01.2018), Виола (21.01.2018), Елена Sh (21.01.2018), Рома (24.01.2018), цитадель (15.12.2017)