Показать сообщение отдельно
Старый 28.12.2017, 15:37   #1107
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Новогоднее меню.

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
интересное, новое, гипертрудоемкое, по настоящему праздничное
у мене 23\12 ДР у чоловіка, потім НР, 5\01 у мене ДР, потім ще Різдво, яке у моїй батьківській родині святкується з повним традиційним столом.
Віриш, мені ну от взагалі нічого складного не хочеться готувати Особливо на свій ДР уже, бо за 2 тижні то уже третій святковий стіл. В минулому році перший раз святкували всі свята тут у себе, в селі, бо няньчили цуценя в карантині. Приїхали батьки, насмажили шашликів, відмітили мій ДР м'ясом і тортиком Прекрасно.

У чоловіка його законний "курка з ананасом" завжди на одне із цих свят, у мене мій законний Гранатовий браслет теж або на НР або на мій ДН. Все інше - обходимось нарізками і холодними закусками, ну от може запечене філе, яке по суті теж типу нарізки. Ніяких гарячих із гарнірами у нас нема.

В цьому році взагалі просив - давай на НР піццу, багато! Але піццу я йому 2 дні робила за пропущений у відрядженні День Народження, тому вже не хоче піццу.

Сказав мені салату тазік і увечері сирна тарілка, салямі, маслинки, а потім мандарини і шоколад, і все. Ще думаю чи робити 1 числа Наполеон чи Бите скло, але то вже як музикою навіє.
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
SVETTA (28.12.2017), Алена1 (28.12.2017), Викса (28.12.2017), Елка (28.12.2017), Кошка Ш. (28.12.2017)