Показать сообщение отдельно
Старый 29.12.2017, 20:07   #1186
Ветка
Местный

Поблагодарили 21,087 раз(а) в 3,405 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Новогоднее меню.

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
люблю страшно вафельний тортик, так щоб 2 коржі крем із згущенки с маслом, а 1 - кисленьке варення, абрикосове або чорносмородинове. Смак дитинства, їм із утробним урчанням

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

[/COLOR]
Я колись кутю влітку робила ну захотілось мені так сильно, озвучила, батько каже - і я б поїв. Ну а шо, пішла і зробила
Я теж колись любила такий тортик, але з варенням ніколи не пробувала, мені не подобається, що він бистро розмокає і тожді вафля не хрустить.

А кутю я варю весь рік, нам дуже подобається А мій студент неділі дві назад дзвоне і запитує, як варить кутю....за ці дві неділі мабуть разів 4 варив...У нас раніше тільки з рису кутю варили, так як Віка писала-рис і солоденька водичка та родзинки-мені подобається і така, але коли скоштувала з пшениці-влюбилась в неї, варю не таку звісно, як у Ані, ми любимо щоб було багато сиропчику...а синов взагалі в общагі з перловки варив і уплітали за дві щоки...

Последний раз редактировалось Ветка; 29.12.2017 в 20:14.
Ветка вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (29.12.2017), kravconok (29.12.2017), Lusenka (29.12.2017), Pixie (29.12.2017), VARIKA (29.12.2017), Zaja (29.12.2017), Викса (29.12.2017)