Показать сообщение отдельно
Старый 03.01.2018, 20:17   #68
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Я просто відповім скріном свого вчорашнього поста у фб

Гуманітарій абсолютний я, філолох , або як жартує моя мама "переводчик слепых через дорогу".
Для мене всі точні науки в школі були пеклом і жахом. Я вчилась у гуманітарних гімназіях, де не було особливо вимог по цим предметам і багато значення їм не приділяли. Бо зараз я от розумію, що як мінімум фізику і хімію могла б знати дуже добре, якби трапились інші вчителі і були розставлені інші акценти. Сама зараз краще можу допетрати, ніж коли в руках були підручники і щось там пояснювали на уроках.

Любила, звісно, англійську, дуже любила іспанську мову, літературу - всю, біологію завжди на відмінно знала. Географію і історії, ну... так собі. Із гуманітарних не любила німецьку і українську мову. Правил я ніколи не знала і досі не знаю А російська у нас була приблизно 2 роки десь, по 1 уроку на тиждень, потім зовсім відмінили.
А в універі я дуже не любила методику і педагогіку Гидота і нудота.
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Elly (04.01.2018), kravconok (03.01.2018), Lusenka (03.01.2018), Moonvalley (03.01.2018), Senpolia (04.01.2018), VARIKA (03.01.2018), Zaja (03.01.2018), Викса (03.01.2018)