Показать сообщение отдельно
Старый 04.01.2018, 18:50   #10
Natalinda
Увлеченный

Поблагодарили 3,132 раз(а) в 450 сообщениях
Natalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

І я до вас) трохи підтримаю, а трохи тему зміню)
Любила мову. Твори писати любила. Ніколи не вчила правил, досі не знаю чим відрізняється складносурядне речення від складнопідрядного. Може як дитина вчитеме, то дізнаюся)))) Всі розділові знаки ставила інтуїтивно. На олімпіадах все робила інтуїтивно.
Любила літературу. Любила вчити вірші. Часто вистапала вскрізь де тільки могла, знала на память море сценаріїв. Обожнювала Ліну Костенко і досі обожнюю. На екзамені з літератури розказувала на вибір її вірш "Коректна ода ворогам". Незнаю чи простили мені це вчителі)))))

А тепер про своє) Києвляни, розкажіть як у вас справи з "Карткою киянина"?
По чом зараз проїзд по картці і без картки? На що поширююється дія картки. Як вихдять із ситуації "понаєхавші"?
Може ще в яких містах таке є?
В нас тут в Тернополі затіяли картки жителів міста. Найприємнішим є те, що, якщо я персіонерка, але не Тернополянка, то скористатися правомн а пільговий проїзд не можу
І кожен фініш – це, по суті, старт...

Л.Костенко
Моє життя
https://instagram.com/magiamedy?igshid=1vi7iq75l4h0l
Natalinda вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (04.01.2018), lebedi (04.01.2018), Moonvalley (04.01.2018), Zaja (05.01.2018), Викса (05.01.2018), Елка (04.01.2018), Тихая Гавань (04.01.2018)