Показать сообщение отдельно
Старый 06.01.2018, 21:54   #2540
Pixie
Местный

Поблагодарили 7,121 раз(а) в 1,081 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

А ми з гостями подивились Тюльпанну лихоманку - всім сподобалось. Трошки є недоліки в сюжеті, але в цілому фільм непоганий. Актори чудові.

А вчора дивились 1984. Якось так вийшло, що книгу читали всі і не раз, а фільма ніхто не бачив. Ну шо, в принципі Оруел як він є, що ще казать.

Із серіалів я почала дивитись Амнезію, сподобалось, залипла на днях до 3 ночі. Там в головній ролі Стана Катіч із серіала Касл. Сюжет цікавий, хоча до кінця ще не додивилась. Наскільки я зрозуміла, це міні-серіал, тобто 2 сезону не буде, вся історія в одному сезоні.

Про ті що вище - Розповідь служниці мені дуже і дуже зайшло, з нетерпінням чекаю продовження. І фільм Прислуга дуже крутий. А ще мені дуже сподобався фільм «Дворецкий» (англ. The Butler), схожий на Прислугу. За духом.

Последний раз редактировалось Pixie; 06.01.2018 в 22:02.
Pixie вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Zaja (07.01.2018)