Показать сообщение отдельно
Старый 09.01.2018, 19:05   #47
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сезонные заболевания(пироплазмоз)

Цитата:
Сообщение от Берендей Посмотреть сообщение
До этого перепробовали мы почти все, и дешевые и самые дорогие препараты (у меня 3 собаки) - ничего не дает 100% эффект.
так а бравекто дає 100%? Хазяйка нашого батька його перевела в цьому (уже минулому, 17) році на бравекто. Він переніс піроплазмоз ще до року, при чому дуже тяжко потім одужував, сильно постраждав ЖКТ, то вона в цьому плані дуже страхується.
Але чи дійсно варто витрачати 3600-4500 на рік на ці таблетки? Бо от з такою зимою як зараз, я пошкодувала що в грудні пропустила обробку і навіть не перевіряла після прогулянок, реально в голові клацнуло що зима то я і розслабилась. Мені пігулки ці двом на круглий рік обійдуться в 4,5 тисячі. І це по нинішнім цінам, а я впевнена що вони будуть дорожчати надалі.
І страшилки я теж читала, і в когось в групі коржиній фб-шній на бравекто чудово кліщ впився і висів такий уже роздутий - теж люди розслабились, що такий дорогий чудо-препарат не може збоїти. Тому і є сумніви - чи він дійсно вартий таких коштів.
У вас в вашому регіоні на 3 собаках не було збоїв?
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (14.04.2018), Zaja (09.01.2018)