Показать сообщение отдельно
Старый 15.01.2018, 17:05   #11
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Черный список:(

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
Это все хостинг, если я правильно понимаю.
Ні, це якраз залежить більше від контенту, тобто наповнення.

Цитата:
Разве это так тяжело?
Це не дуже важко. В принципі потрібні всього 2 пункти: а) знати, що треба робити і б) не працювати десь, а займатись наповненням свого сайту. Ну це звісно якщо вести мову про просування сайту в пошуковиках, а не просто зробити каталог, на який потім давати посилання за вимогою.
При всій повазі до трудів Вітусі, ведіння СЗ ні в яке порівняння не йде з масивом роботи по якісному наповненню сайту. Вважаю себе вправі це стверджувати, бо 5 років я займалась СП, вела одночасно до 15 закупок, і половина із них - закордонні. А зараз я займаюсь тим, що створюю контент для чужих сайтів. На наповнення свого елементарно нема часу: або працювати за гроші над чужим контентом, або писати свій. У мене поки нема такої фінансової подушки, щоб сісти на місяців 3-6 за наповнення власного сайту, хоча ідеї є.

Последний раз редактировалось Pixie; 15.01.2018 в 17:38.
Pixie вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
hatinka (17.01.2018), NataS (18.01.2018), Senpolia (15.01.2018), Wolfin (15.01.2018), Викса (15.01.2018)