Цитата:
Сообщение от Кошка Ш.
"муж с женой ДОЛЖНЫ спать вместе".  Зачем должны, кому должны, сколько должны...
|
ой, какая боль

. Мені свекруха вже чайною ложечкою мізки виїла - ви маєте спати під однією ковдрою. От хоч убийся, неможливо довести що нам так незручно. Ви одна родина - значить повинні спать тільки так! Все у вас не як у людей!
Ну і далі по списку починається що у нас ще не так як "положено". А список дооовгий

А потім - а чого ти мені ніколи не звониш? Та оце навіть не знаю чого, чесслово
Майбутні свекрухи і тещі, не робіть так ніколи, будьласочка
Але я не про те, а про окремий відпочинок. За роки разом ми з чоловіком були на морі 3 рази, із них 2 рази по 3-4 дні. Щоразу він згоряє так, що потім я його відкачую ліками. Останній раз у Грузії довелось давати німесил, бо його колотило і темпа була більше 38. Додати до цього ще те, що в нього дуже багато родимок, при чому вони і без впливу сонця мене турбують - то прийшли до висновку що на море йому більше не треба взагалі.
А я дуже люблю морько

Прямо сильно люблю, можу плюхатись 6 годин у воді як дельфін-шизофренік. Плюс мені якраз для здоров'я дуже і дуже треба хоча б 2 тижні на морі.
Ну і ще собаки. Поки що ми не готові їх довірити комусь навіть на тиждень. За той рік, що вони у нас, про відпустки мови не йшло, бо всі гроші на будівництво і облаштування двору йшли. А як буде далі я не знаю. Ще раніше чоловік мені казав - їдь на море без мене, он подружка їде, давай з нею, або он наші спільні друзі щороку їздять, з ними поїдь. Я ще не наважилась, але враховуючи що останній раз море бачила у 2014 році, скоро мене заїсть тоска і мабуть вперше поїду таки сама відпочивати.

Ну, або ні.