Показать сообщение отдельно
Старый 17.01.2018, 18:31   #2167
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: между нами, девочками

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
Pixie, мы тоже пока не можем уехать и дом оставить, район Д же, воровство такое процветает:)) А я что-то не хочу одна, кому я буду плешь проедать и с кем до утра виски пить на балконе?

Мы вообще в разных комнатах спим, потому что муж любит когда очень тепло и под простынкой, а я с открытым окном и под двумя одеялами. Плюс у меня бессонница, я могу ночью проснуться и валяться читать. Короче совершенно разные графики сна. И вот нафига друг друга мучить? Потому что муж с женой ДОЛЖНЫ спать в одной кровати?
а, ну і це теж, я думаю у нас за три дні все винесуть, якщо ми поїдемо. Такщо із варіантів відпустки тільки попросити мою маму, щоб вона приїхала поглядіти дім і собак. Але для цього ще треба виховати собак. І маму теж.

Мої батьки сплять в окремих кімнатах уже, мабуть, років 15. Батько абсолютний жайвір, такий що о 4-5 ранку вже може поїхати працювати у цех (він меблі робить), бо прокинувся і не знайшов чим зайнятись. Плюс пів-року у нього рибалка, теж затемно їде. Зате вирубається вже в 9-10 вечора.
А мама мало того що сова, так ще й з дуже тяжким безсонням. Без пігулок дуже рідко може заснути І це реально біда, особливо коли вона ще ходила на роботу. Так що їм спати в одній кімнаті - це просто небезпечно для здоров'я (маминого).
Тому для мене тут взагалі нічого дивного нема, це абсолютно нормально, жити так, щоб усім було комфортно.

Ми з чоловіком спимо разом, але воюємо за тепло Мені найкомфортніше спати при +16-18, а от в спеку я не можу заснути і страждаю. Взимку він кутається в теплу ковдру і зверху в пледик і кричить шо я його морожу. А влітку війна за кондиціонер (раніше), зараз за вентилятор на ніч. Але в принципі поки що не до такого дискомфорту, щоб спати окремо, трохи поступаємось іще.
15 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (17.01.2018), Elly (17.01.2018), Irenyar (20.01.2018), irina s (17.01.2018), la_sonate (17.01.2018), Moonvalley (19.01.2018), Senpolia (18.01.2018), Sveta (21.01.2018), Tat_Nikol (17.01.2018), Деметра (17.01.2018), Кошка Ш. (17.01.2018), РыжийЛенчик (19.01.2018), Света Ш (18.01.2018), Сынуля (17.01.2018), Тихая Гавань (17.01.2018)