Цитата:
Сообщение от Кошка Ш.
Pixie, мы тоже пока не можем уехать и дом оставить, район Д же, воровство такое процветает:)) А я что-то не хочу одна, кому я буду плешь проедать и с кем до утра виски пить на балконе?
Мы вообще в разных комнатах спим, потому что муж любит когда очень тепло и под простынкой, а я с открытым окном и под двумя одеялами. Плюс у меня бессонница, я могу ночью проснуться и валяться читать. Короче совершенно разные графики сна. И вот нафига друг друга мучить? Потому что муж с женой ДОЛЖНЫ спать в одной кровати?
|
а, ну і це теж, я думаю у нас за три дні все винесуть, якщо ми поїдемо. Такщо із варіантів відпустки тільки попросити мою маму, щоб вона приїхала поглядіти дім і собак. Але для цього ще треба виховати собак. І маму теж.
Мої батьки сплять в окремих кімнатах уже, мабуть, років 15. Батько абсолютний жайвір, такий що о 4-5 ранку вже може поїхати працювати у цех (він меблі робить), бо прокинувся і не знайшов чим зайнятись. Плюс пів-року у нього рибалка, теж затемно їде. Зате вирубається вже в 9-10 вечора.
А мама мало того що сова, так ще й з дуже тяжким безсонням. Без пігулок дуже рідко може заснути

І це реально біда, особливо коли вона ще ходила на роботу. Так що їм спати в одній кімнаті - це просто небезпечно для здоров'я (маминого).
Тому для мене тут взагалі нічого дивного нема, це абсолютно нормально, жити так, щоб усім було комфортно.
Ми з чоловіком спимо разом, але воюємо за тепло

Мені найкомфортніше спати при +16-18, а от в спеку я не можу заснути і страждаю. Взимку він кутається в теплу ковдру і зверху в пледик і кричить шо я його морожу. А влітку війна за кондиціонер (раніше), зараз за вентилятор на ніч.

Але в принципі поки що не до такого дискомфорту, щоб спати окремо, трохи поступаємось іще.