Показать сообщение отдельно
Старый 29.01.2018, 23:41   #337
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
До речі чоловік сказав, що найкраща кава на всій Західній Україні (а ми добряче подегустували каву у Львові, Мукачево і Ужгороді) для нього була у вас в Дрогобичі. Маленьке ретро-кафе, здається називається Локаль, у підвальчику, десь біля інституту. Я там пила якусь попсу велику з вершками а він еспресо. Я ковтнула в нього, думала і очі повилазять, так закалатало. Він 2 чашки випив
Воно-воно, Локаль на Панській! І я про нього ж говорила!

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
Вот не зря я на весну поездку во Львов планирую неспешную
З заїздом до Дрогобича?

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
А це читав
І не тільки це, але що зробиш... Він у мене ще й курить... Хоча прекрасно знає про все.
Чекаємо півня... того що смажений...
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (30.01.2018), VikaV (30.01.2018), Zaja (30.01.2018), Кошка Ш. (30.01.2018), Нина (31.01.2018), Сынуля (30.01.2018), язичник (30.01.2018)