Цитата:
Сообщение от Elly
О-о, эту пугалку для антипрививочников я прекрасно помню)) А нарыть информацию о том, что там на флаконах тест-полоска, которая меняет свой свой цвет, если температурные условия нарушены, никому не нужно, подайте мне гарантию, да еще расписку пусть врач даст, что он несет полную ответственность за то, что родители ребенка не обследовали, его особенностей не знают, да за могущую внезапно возникнуть аллергическую реакцию. Все это отговорки.
|
Тобто це я повинна рити інформацію, брати флакон і дивитись на полоски? А на палених вакцинах полоски теж є?
Мені не потрібна гарантія від лікаря, і розписка також. Я просто не розумію, чому в цій країні потрібно на все рити інформацію і відповідати самому, тоді як в принципі лікар повинен би сам викинути флакон з полоскою, яка змінила свій колір. Я ніколи не поведу дитину на щеплення, якщо вона не повністю здорова. Але чи не має лікар її обстежити перед щепленням?
І кажу це все не просто так - ми з дітьми рік тому пішли на щеплення. То наш дільничий терапевт "трошки помилися" - виписав меншій (3 роки) ту ж саму дозу вакцини, що й старшому (9 років)! І добре, що процедурна медсестра (до речі, знайома) помітила невідповідність дози і вколола менше. А якби вколола більше? Це також я маю контролювати? Тобто мені теж треба йти в медінститут вчитись?
Оце страшно, розумієте? Що я повинна контролювати ВСЕ - від ліків і до м'яса на базарі, де знайома продає те, яке нормальне... І всі тут на форумі знають про те, як важко купити рослини-насіння-тд, яке б відповідало заявленому.
Розумієте, про що я? Про відповідальність, вірніше, тотальну безвідповідальність...
А, і ще:
статейка трапилась...