Показать сообщение отдельно
Старый 30.01.2018, 12:06   #808
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Здравоохранение в общем и в частности. Или помогай себе сам(((

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
Статья за уши притянута. Во-первых 666 детей для исследования это капля в море, во вторых, странная статистика результатов, в-третьих душевно не эээ понимаю, что это за "авторитетный" Journal of Translational Science и ху из Энтони Мейсон. .
Журнал знайшла.
Можливо, й так. Але ніхто ж не знає, як в довготривалій перспективі щеплення впливають на цілі покоління, як і, наприклад, генетично модифіковані організми.
Раніше ж також антибіотики вважали панацеєю. А зараз розумієм, що не все так просто, і що бактерії мутують і потрібно щоразу сильніші антибіотики... Чому зі щепленнями такого не може статись?

Ще раз повторю: я не проти щеплень. Але хочу зрозуміти всі ризики. І зі себе також відповідальності не знімаю.
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (30.01.2018), Onorina (30.01.2018), Zaja (30.01.2018), Кошка Ш. (30.01.2018), Люд.а (30.01.2018), Сынуля (30.01.2018)