Цитата:
Сообщение от Olga Energizer
А общество наверное тоже должно развиваться. Ситуация с ПДД оч показательна- вот нет контроля скорости - вернее наказания за превышение - нарушает больше половины- а это уже не мажоры+депутаты, а "мы".
|
вже деякий час минув, а мене не відпускає. Приїхала у справах наприкінці робочого дня, а там усі вже добряче пьяні ( тверезі мені не трапилися - тож ... ). Сиджу за столом, чекаю на своє. Бачу п'яний як чіп хлопець в машині копирсається, потім заходе - виявляеться ключі від свого авто шукае - їхати йому час. Ну бачила я ті ключи, ну заштовхала глибше, шоб не знайшов. Сказала одній відповідальній людині де ключі. за кілька хвилин - мене зп'яну ледь не побили (штовханина така - не дівчача), ключі віддали, поки я до тями приходила - всі вже поїхали. Я ще "репетувала" доженить подзвоніть ... потім була в них коли всі тверезі були, сказала - буду розумною наступного разу - просто дзвонитиму в поліцію, то, що я тепер падлюка - то зрозуміло, алє я зазвичай на собі зациклююся в таких випадках - що я зробила неправильно, що робити наступного разу - бо цього разу - яж таки не подзвонила!