Це така дивна дискусія виходить. В кожній країні і в кожній місцині є щось своє чим люди пишаються, ну не може всім все смакувати однаково. Проблема України в тому, що як не крути а в нас стараються навернути більшу маржу на все, саме тому й закуповують за замовчуванням дешевший товар нижчої якості. На Різво я сам провів експеримент - ми відкрили дві однакові пачки кави Едушо - одну я привіз а другу - купили в Києві в Новусі. Ціна приблизно однакова - вміст кардинально різний. Тому мої мене й тероризують постійними передачами, і о сором - я таки вживаю і едушо (в мене їх автомат), і лаваццу, і Юліус Майндл - підбираю на свій смак і не страждаю. А щодо мйяса, сирів і тд в Австрії - більшого вибору і креативу немає ніде. Просто найкращі речі робляться по селах, і куштуються в невеликих готельчиках чи так званих буршеншанках. Так само є базарчики де багато чого можна скуштувати і купити. А про найкращі солодощі і шоколад в Україні треба просто забути, це міф для внутрішнього користування.
Також можу підвердити - навіть якщо їсти вуличну їжу - втруїтися доволі важко, треба старатися. І про пиво мовчу, і про вина.
А все решта чиста правда - все найкраще або є, або пустило коріння в Єнакієво

.