Показать сообщение отдельно
Старый 15.02.2018, 18:40   #987
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Зеленый горошек, фасоль и бобы

у мене 17 рік був перший в житті на городі, слова "епік фейл" приблизно його описують 3 чи 4 сорти гороху, 4 квасолі, 3 спаржеві і навіть нут і сочевиця - нічого не вижило. Правда я й садила запізно.

Єдине із бобових, що потішило, це кущова вігна. Тільки я виявилась бараном і позбирала її в лопатках. Повне велике відро Пробланшувала на заморозку, а потім попробувала і викинула в компост. Бо треба читати, що ти ростиш, а не покладатись на інтуїцію Але вона реально порадувала - видала ще дві хвилі врожаю, хоч і менші ніж перша, то назбирала хоча б на наступний рік посадкового матеріалу, буду садити побільше, мені подобається ця квасолька набагато більше за звичайну, і готується швидше. Майже маш (а може це він і є, якийсь підвид). І рослини взагалі безпроблемні, без поливу і посеред царства тлі росли і родили, як зайчики

А от за вігну довгу хочу спитати, на городі їй явно в мене було некомфортно. Може варто її посадити у тінь-напівтінь у саду? У подружки так росте, під парканом, каже аж до заморозків родить і щедро, а в мене було явно мало стрючків і самі по собі дуже різні за розміром.
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Anneko (15.02.2018), MArilka (15.02.2018), Moonvalley (19.02.2018), v.triv (15.02.2018), Йожкинкот (16.02.2018), Мама Вани (15.02.2018)