Показать сообщение отдельно
Старый 19.02.2018, 22:11   #254
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Стиральная машина

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
А в когось є нові Канді? Такі, що куплені за останні 1-2 роки? Я в інеті собі по функціоналу придивляюсь машинку нову, вибрала Канді, у батьків така вже навіть не знаю скільки років, не менше 15, ттт, трудівниця і розумниця. А подружка каже що мацала Канді в фокстроті і їй дуже не сподобався пластик - хлипенький і тоненький. Цікаво реальні відгуки від користувачів. На розетці то відгуки є, але там люди пишуть більше зразу після отримання.
Муж каже, що теперішні Канді то не то, що було раніше. (Він у мене 12 років в магазині техніки пропрацював ). Зараз краще Вірпул - за його словами.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Pixie (20.02.2018), Еена (20.02.2018), Нина (20.02.2018)