Я для піцци і несолодкої випічки уже давно роблю по одному дуже простому рецепту, без всяких очікувань по 2 години і кількох обминань. Швидкий і безпрограшний рецепт, поки 15 хвилин підходить опара, якраз встигаю зробити начинку. Приблизно
такий Тільки я свій знайшла ще на старому черкаському форумі, він у мене давно переписаний в зошиті і перерахований з живих на сухі дріжджі, а також на 1/2 і 1/4 порції. Цей рецепт за технологією такий самий, але трошки інші пропорції.
То саме це тісто на воді і олії, я не раз робила на 2 порції піцци чи пиріжків і половину залишала на завтра, бо мені краще свіжа випічка, ніж вчорашня. Бувало таке, що не встигала, то і на 3й день з цього тіста пекла.

Не скисало ні разу. Дістала з холодильника, дала відігрітись і трохи підійти і все, можна ліпити.
Але тісто без яєць і без здоби. Може якщо в складі кисломолочка, або молоко, або яйця, то тісто швидше кисне, не знаю. Хоча своє іноді роблю і на сироватці, і на молоці, але зараз не можу згадати чи залишала саме на молоці більше ніж на добу в холодильнику, так що брехати не буду. На воді точно стоїть добу, і 2.