Я можу навіть гіфки в студію))) Приблизно отак:
Спеціально не відкидаємо сніг, там де вони гуляють, поки вони не накувиркаються в пухнастому сніжку, люблять його страшно. Потім уже по протоптаним траншеям, чоловік відкидає доріжки лопатою. Або ні

Снігова гусінь
Дві дурбалайки
Миша мишкує

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:11 ----------
Тихая Гавань, коргі взагалі дуже обманюють людей своїм невеликим зростом і оцим мімімі виглядом. А насправді це дуже здорова і міцна собака, реально швидка і потужна. Та шо стандарт - там самі м'язи, мощь така, аж не віриться. Флаффочка трохи захуденька для свого віку, але в неї просто всі калорії ідуть в несамовитий гав і прибацану холеричність характеру

, ніяк не можу її відгодувати.
Якщо ці 10 кг хочуть вирватись, то я не можу втримати, хоч я й не тендітна квіточка и руки в мене досить сильні. Наприклад кігті ми стрижемо тільки вдвох з чоловіком і це потребує неабияких зусиль з нашого боку (а нас з ним сукупно десь під 200 кг буде

).
Та що там казати, вони як ще були колобки по 4 місяці, чоловік поїхав у відрядження, а вони похворіли і я мусила обом по 3 рази в день впихати гіркі ліки. То в мене вже під вечір сил не було, я реально не могла їх заламать, а здавалось б ну таке, м'яка іграшка.

Та ні, реальна робоча собака, як за м'ячиком бігають, то аж земля гуде, такі коняки. В Британії вони і досі пасуть отари овець, цілий день носяться, корів можуть пасти. Наш брат он у хазяйки гусей пасе))) при чому змалечку, інстинкти дуже сильні.
Так що їм півметровий шар снігу прорить метрів 50 - та тьху, навіть не захекались.