Показать сообщение отдельно
Старый 10.03.2018, 14:05   #1290
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Изделия из теста(торты, пироги, ватрушки, несладкая выпечка)

ну так то справа смаку. Я дуже люблю бите скло, але роблю тільки кольорове желе в сметанному. Пробувала і з бісквітом, і з маленькими крекерами (традиційний рецепт) - це не моє. Мені подобається щоб в желе було тільки желе
Але іноді роблю просто фрукти-ягоди у сметанному желе, але тоді без штучних кольорових желешок. Просто наприклад чорниці і банан кубиком заливаю білою масою. Або малину і персики.
А бісквіт люблю просто з шаром фруктів і шаром збитих вершків. Або варіації на тему Інгліш трайфл - шарами бісквіт, густий заварний крем або пудинг, фрукти-ягоди і збиті вершки.

Але я і не готую величезні складні торти, і не прикрашаю їх так святково, як на фото вище Більше люблю прості, швидкі і незаморочливі рецепти. От тропіканку цю решіточками я би з задоволенням і великим захватом від майстерності хазяйки їла, але сама пекти не стану
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Elly (10.03.2018), George_0705 (10.03.2018), Irenyar (17.03.2018), Lusenka (10.03.2018), Кошка Ш. (10.03.2018)