Показать сообщение отдельно
Старый 10.03.2018, 15:04   #1642
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Уничтожение сорняков

Цитата:
Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
Ну якщо у вас є "чіткий і стройний план", то взагалі, про що мова?
та жартую я, ви написали те, про що я не подумала коли планувала Ну вже як буде так і буде.
DREAM LIFE про токсичність я знаю, але в мене собаки на город не ходять.
Я без гербіциду все одно не обійдусь на ділянці. Мені ще треба поросль акації виводити Кленок хоча б переорався, а акація виявилась як той хрін чи пирій - із 3-10 см тонкого корінця по 3 кущі нових повиростало.
Якби я знайшла арборицид - я б і ним все зафігачила, але в Україні в продажу нема, десь в 1-2 місцях бачила в минулому році, але там об'єм промисловий, по ціні крила від літака.

Ось. Перші дві було в 2016. Потім 2 фото - стало в травні 2017. А потім - стало вже буквально в липні 2017. Ліс акації вирізали, але коріння з неї рознесло по всьому городу, ми копали-копали, а воно все лізло і лізло.
Не хочу я більше ручками, та і нема коли. Буду діяти радикально. Все, що зліва і справа від горизонту - зарослі агресивного клену і акації із купою порослі. Оте все точно буду травити. То вже і траву заодно.

8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (11.03.2018), len4ik8 (30.03.2018), Moonvalley (10.03.2018), Анатолий (10.03.2018), Елена Sh (10.03.2018), Мама Вани (11.03.2018), Николай (10.03.2018), Тихая Гавань (13.03.2018)