Показать сообщение отдельно
Старый 13.03.2018, 10:47   #3011
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,470 раз(а) в 1,212 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Адреса и отзывы о поставщиках 3

Цитата:
Сообщение от flowerss Посмотреть сообщение
А как такое возможно? Работают на два фронта)).
Цитата:
Сообщение от Zaja Посмотреть сообщение
Продают на двух платформах (Prom.ua РАЙСЬКИЙ КУТОЧОК + ub.ua/ru Зеленое будущее). Адрес и телефоны одни и теже.
У нас ніде і нікому не заборонено продавати у різних місцях чи створювати різні сайти Та і перепродавати товар теж абсолютно законно. Нічого підозрілого в цьому особисто я не бачу

З еко-малиною асортимент дійсно частково збігається, але наприклад мене цікавить годжі, то в еко-малині він дешевше, але 1річний, а там дорожче, але 2-річний. Теж нічого не бачу дивного, що людина купила, доростила і продає тепер трошки кращий товар трошки дорожче, при цьому все одно дешевше, ніж середня ціна по Україні.

А еко-малина - перевірений розплідник, да? (нашо ви мені його показали все хочу)
Додивилась в умовах, що вони в основному продають по 10 штук((( От і виходить що в еко-малині просто так не купиш, а тут поруч хтось продає дорощене і поштучно.

Последний раз редактировалось Pixie; 13.03.2018 в 10:55.
Pixie вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (13.03.2018), евгения (13.03.2018), Лешик (14.03.2018)