Блін, як я міг не написати...

Пробачте старого бовдура.

Краще пізно, ніж ніколи. Хочу написати про нашу
Svet-у(Світланку).
Саджанці у неї не замовляв, про що тисячу разів пожалів. Просто, на той момент у неї не було кілька сортів, які я хотів і замовив у іншому місці(а там, як потім виявилося і пересорт і саджанці, мяко кажучи, такі собі).
Але...давно хотів собі придбати хороший окуліровочний ніж. На "фірмові" ножі по 500-700 грн грошей шкодував, а тут Світлана порадила хорошого майстра(дай Бог йому здоров'я) з Черкащини(звідки Світлана родом), який робить ножі не гірші за фірмові та й дешевші. Світлана підказала номер телефону його дочки Оксани.
Я зателефонував Оксані, вона "обнадіяла", що ніби є ніж готовий, але потім виявилося що вже не має. Сказала, що батько зробить ніж десь через 2 тижні. Позвонив через 2 тижні, сказала, що батько зайнятий, потрібно перезвонити через 3 тижні. Перезвонив через 3 тижні, знову щось там "не срослось". Після чого звонив ще разів з 5, нарешті сказала, що батько зробив ножа. Була трохи зайнята, то сказала, що відправить ніж через кілька днів, після чого я їй знову телефонував разів з 5, але ніж так і не був відправлений. Мені вже якось аж не зручно було телефонувати Оксані і нагадувати їй черговий раз.
Звернувся до Світлани, що можливо, як вона буде у батьків, то б "підворушила" Оксану. Але Світлана поступила інакше, коли була у батьків, сама "взяла справу у свої руки", сама з'їздила до того майстра, за свої гроші викупила ніж і відправила його мені. Це притому, що у неї тоді була грудна дитина, не кажучи вже про велике господарство.
Так що от така історія...Вибачте за те, що відняв у Вас час на її прочитання.
Дай Бог Світлані та її родині міцного здоров'я, щастя, мирного неба над головою, успіхів, щедрих урожаїв і всього-всього-всього самого-самого найкращого.